Sponsorer

Atletikskole 8. - 10. august 2018

- For de  9 - 14 årige

ATLETIKSKOLE på Hyrdehøj stadion (9.00 – 15.00 hver dag)

TILMELDING FRA 1/6 - 3/7 - Tilmeld  HER

Tag med på atletikskole, hvor du får sjove dage med sej sprint, kanon kast, hurtige hækkeløb og spændstige spring og masser af sjov. Alletiders atletikskole er både for skoledrenge og -piger i alderen 9 til 14 år. Deltagerne får t-shirt og atletikdiplom samt frugt og juice hver dag. 

Både medlemmer af klubben og andre skolebørn kan deltage i atletikskolen. 

Så går du alligevel bare rundt og ved ikke, hvad du skal få de sidste 3 dage af sommerferien til at gå med, kunne du jo prøve atletik. Programmet er tilrettelagt, så alle vil få noget ud af det, både øvede atleter og nybegyndere. 

I løbet af dagene vil du få indføring i forskellige af atletikkens discipliner som længdespring, højdespring, kuglestød, sprint og hækkeløb. 


Hvad skal jeg medbringe: Du skal medbringe løbesko og sportstøj, som du kan bevæge dig aktivt i, samt madpakke og drikkelse (vand) hver dag. Skiftetøj bør medbringes i tilfælde af regn. Solcreme med høj faktor bør medbringes i tilfælde af sol :)

Mette kan svare på yderligere spørgsmål omkring atletikskolen. Vi håber at rigtig mange af Roskildes skolebørn har lyst til at deltage, så vi kan få 3 fantastiske dage på stadion inden skolestart.


(mette.solvang@gmail.com)

 
Bliv medlem
Dyrk atletik eller løb i
IK Hellas.

Gå til indmeldelsessiden »
Bliv medlem her »
IK Hellas | Hyrdehøj Stadion | Hyrdehøj 91 | 4000 Roskilde